Yhteydenotto ja ajanvaraus

Yhteystiedot

SW Day Spa
Eteläinen Hesperiankatu 26,
00100 Helsinki

+358 40 838 2564
info@swdayspa.fi

SW Day Spa sijaitsee Etu-Töölössä, Eteläinen Hesperiankatu 26, Lars Sonckin kortteli.

Henkilökunta

Susanne Wiro
Susanne Wiro
SKY CIDESCO kosmetologi
Helmi Kallio
Helmi Kallio
SKY CIDESCO kosmetologi

Ajanvaraukset

tee ajanvarauksesi helposti nettiajanvarauksestamme, josta löytyy kaikki vapaana olevat hoitoajat. Tuotteiden ja lahjakorttien henkilökohtaisen ostoajan voit varata myös sähköisen ajanvarauksemme kautta. Aina kun haluat varata hoitoajan, ostaa lahjakortin tai tuotteita tai tiedustella hoidoista tarkemmin paikan päältä, niin varmistathan, että hoitolamme on auki, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Hoitolamme aukioloaika riippuu aina hoitoajoista! Tiedustelut myös kätevästi sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella.

Asiakkaamme tulevat meille rentoutumaan, nauttimaan kiireettömyydestä ja ennen kaikkea laadukkaista hoidoista. Tämän takaamiseksi keskitymme hierontapainotteisiin hoitoihin ovi ja puhelin suljettuna hoidon aikana.

Ajanvaraukseen

Huom!
Esteen sattuessa pyydämme sinua ystävällisesti perumaan varatun aikasi vuorokautta (24h) ennen sovittua hoidon alkua. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.