SW Day Spa esittely

Tunnelmallinen Spa-hoitola Helsingin Töölössä.

 

Olemme pieni, tunnelmallinen Spa-hoitola Töölön ytimessä. Hoitola on perustettu vuonna 2005. Olemme erikoistuneet hemmotteleviin ja laadukkaisiin Spa-vartalo -kasvo -käsi -ja jalkahoitoihin. Teemme myös mekaanista ihonpuhdistusta, ihokarvojen poistoa, ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä, geelilakkauksia ja kevytmeikkejä. Käytämme hoidoissamme ekosertifioituja, luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita:

Kotimainen EKOPHARMA Helsinki -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti suomalaiselle iholle. Sarja perustuu kotimaisiin marjoihin ja niiden sisältämiin runsaisiin vitamiineihin ja omega-rasvahappoihin. Sarjan tuotteet sopivat erityisen hyvin herkkäihoisille ja myös vegaaneille.

Lisäksi käytämme ranskalaisen luomukosmetiikkatalo PATYKAn ylellisiä, yrttipohjaisia Anti Age-linjan tuotteita kasvoille, niin ikään ranskalaisen Charme d’ Orient-sarjan orgaanisia hammam-tuotteita vartalolle sekä ehostuksia ja kevytmeikkejä mineraalikosmetiikkasarja Couleur Caramel’in värikosmetiikalla. Keväällä 2019 tuotesarjamme täydentyy uudella, ihanalla sarjalla, josta tuonnempana lisää…

Shopistamme löytyvät kaikki hoidoissamme käytettävät tuotteet, myös markkinoiden puhtaimmat  Kure B a z a a r – 10-free- kynsilakat.

 

Lämpimästi tervetuloa!