SW Day Spa esittely

Tunnelmallinen Spa-hoitola Helsingin Töölössä.

 

Olemme pieni, tunnelmallinen Spa-hoitola Töölön ytimessä. Hoitola on perustettu vuonna 2005. Olemme erikoistuneet hemmotteleviin ja laadukkaisiin Spa-vartalo -kasvo -käsi -ja jalkahoitoihin. Teemme myös mekaanista ihonpuhdistusta, ihokarvojen poistoa, ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä, geelilakkauksia ja kevytmeikkejä. Käytämme hoidoissamme ekosertifioituja, luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita:

Kotimainen EKOPHARMA Helsinki -ihonhoitosarja on pitkäaikainen, erinomaiseksi todettu päähoitosarjamme, mikä on alusta loppuun asti valmistettu Suomessa. Sarjasta löytyy tuotteet niin kasvoille, kuin vartalolle, myös miehille ja lapsille. Ekopharma Helsinki -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkälle suomalaiselle iholle. Tuotteiden hoitavuus ja teho perustuu kotimaisiin marjoihin ja niiden sisältämiin runsaisiin vitamiineihin ja omega-rasvahappoihin. Sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille.

EKOPHARMA Helsingin valmistajalta Naviterilta on keväällä 2019 tullut uudistettu BTB13 Pro Age anti age-hoitolinja, jota saa myös meiltä. BTB13 (l-karnitiini aminohappo=BT, oroottihappo=B13) on patentoitua, suomalaista kantasoluteknologiaa! Sarjan marjoista valmistettuun luomuvoidepohjaan on lisätty ihon omia kantasoluja aktivoivaa BTB13 -yhdistettä, hyaluronohappoa sekä probiootteja ja prebiootteja. Tuotteet edesauttavat hoitoaineiden imeytymistä ja parantavat ihon koostumusta tehden siitä vahvemman,  kauniimman ja elinvoimaisemman.

UUTTA! KAÈ Cosmetics on ranskalainen, luomulaatuinen, arganöljyyn pohjautuva ylellinen, aikuisen ihon kasvo- ja vartalohoitosarja. Hoidoissa yhdistyvät KAÈ’n eteeristen öljyjen puhdistavat ja detox-vaikutukset Argan-öljyn kosteuttavaan ja ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. KAÈ’n arganöljy tuotetaan vastuullisesti Marokossa yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa ja jossa naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa.

Ehostuksia ja kevytmeikkejä teemme edelleen mineraalikosmetiikkasarja Couleur Caramel’in värikosmetiikalla.

Shopistamme löytyvät kaikki hoidoissamme käytettävät tuotteet, myös markkinoiden puhtaimmat  Kure B a z a a r – 10-free- kynsilakat ja kevät 2019 UUTUUDET Kaurilan Saunan käsintehdyt Merisuola-ja Ruususuolasaippuat sekä vegaaniset DEO-voiteet. 

Lämpimästi tervetuloa!