SW Day Spa esittely

Tunnelmallinen Spa-hoitola Helsingin Töölössä.

SW Day Spa on pieni, tunnelmallinen Spa-hoitola Töölön ytimessä, Eteläisellä Hesperiankadulla, Lars Sonckin korttelissa. Hoitola on perustettu vuonna 2005. Olemme erikoistuneet laadukkaisiin ja hoitaviin Spa-vartalo -kasvo -käsi -ja jalkahoitoihin. Käytämme hoidoissamme ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

EKOPHARMA Helsinki

Kotimainen EKOPHARMA Helsinki -ihonhoitosarja on pitkäaikainen, luonnonmukainen päähoitosarjamme. Se on lähituotantona alusta loppuun asti valmistettu Suomessa, Helsingin Herttoniemessä. Sarjasta löytyvät tuotteet niin kasvoille, käsille, jaloille kuin koko vartalolle. EKOPHARMA Helsinki -sarja on kehitetty erityisesti herkkää suomalaista ihoa silmällä pitäen. Tuotteiden hoitavuus ja teho perustuvat kotimaisiin marjoihin, niiden sisältämiin vitamiineihin, omega-rasvahappoihin ja prebiootteihin. Sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille.

BTB13 Pro Age

EKOPHARMA Helsingin valmistajalta Naviterilta löytyy lisäksi tehokas BTB13 Pro Age -hoitolinja (l-karnitiini aminohappo=BT, oroottihappo=B13). BTB13 on patentoitua, suomalaista kantasoluteknologiaa! Sarjan luomulaatuiseen voidepohjaan on lisätty ihon omia kantasoluja aktivoivaa BTB13 -yhdistettä, kosteutta lisäävää hyaluronihappoa, keramideja, tärkeitä ihovitamiineja sekä ihoa suojaavia probiootteja ja prebiootteja. Tuotteet parantavat selkeästi ihon koostumusta.

Ripaus orientaalia…

Vartalohoitojemme hamman- ja spa kulttuuria edustaa kotimaisen Pure Beauty-sarjan vartalo-öljyt mm. Argan, Jojoba, Carrot ja Monoi sekä Charme’d’Orient’in pitkäaikainen luottotuotteemme Black Soap yhdistettynä eteeristen öljyjen hoitaviin ominaisuuksiin. Mineraalimeikkisarja Couleur Caramel’in värikosmetiikalla teemme kasvohoitojen ehostuksia ja kevyitä päivämeikkejä. Lisäksi meillä on pieni valikoima Kure Bazaar’in kynsilakkoja.

Shopistamme löytyvät hoidoissamme käytettävät kotihoitotuotteet.

Lämpimästi tervetuloa!