SW Day Spa esittely

Tunnelmallinen Spa-hoitola Helsingin Töölössä.

 

Olemme pieni, tunnelmallinen Spa-hoitola Töölön ytimessä. Hoitola on perustettu vuonna 2005. Olemme erikoistuneet laadukkaisiin, hemmotteleviin ja luonnonmukaisilla tuotteilla tehtäviin Spa-vartalo -kasvo -käsi -ja jalkahoitoihin. Teemme myös mekaanista ihonpuhdistusta, ihokarvojen poistoa, ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä, kevytmeikkejä ja geelilakkauksia pedikyyrin yhteydessä.

Käytämme hoidoissamme ekosertifioituja, luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita:

Kotimainen, ekosertifioitu EKOPHARMA Helsinki -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti suomalaiselle iholle. Sarja perustuu kotimaisiin marjoihin ja niiden sisältämiin runsaisiin vitamiineihin ja omega-rasvahappoihin. Sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille.

Teemme hoitoja lisäksi ranskalaisen luomukosmetiikkatalo PATYKAn ylellisillä, yrttipohjaisilla Anti Age-linjan tuotteilla kasvoille ja vartalolle, niin ikään ranskalaisen Charme d’ Orient-sarjan orgaanisilla hammam-tuotteilla (Argan-öljy, Karité-voi, Mustasaippua ja kukkavedet) sekä ehostukset mineraalikosmetiikkasarja Couleur Caramel’in värikosmetiikalla.

Shopistamme löytyvät kaikki hoidoissamme käytettävät tuotteet, myös Kure B a z a a r – 10-free- kynsilakat.

 

Lämpimästi tervetuloa!