SW Day Spa esittely

Tunnelmallinen Spa-hoitola Helsingin Töölössä.

SW Day Spa on pieni, yhden hoitopaikan tunnelmallinen Spa-hoitola Töölön ytimessä, Eteläisellä Hesperiankadulla, Lars Sonckin korttelissa. Hoitola on perustettu vuonna 2005. Olemme erikoistuneet laadukkaisiin ja hoitaviin Spa-vartalo -kasvo -käsi -ja jalkahoitoihin. Teemme myös tehokkaita ihokarvan poistoja, kestovärjäyksiä ja kestäviä geelilakkauksia jalkahoidon yhteydessä.

Käytämme hoidoissamme ekologisesti ja vastuullisesti valmistettua laadukasta, pääsääntöisesti kotimaista luonnonkosmetiikkaa – EKOPHARMA, BTB13, Pure=Beauty, Kaurilan Sauna. Lisäksi meillä on kausituotteita Ranskasta mm All Tigers -kynsilakat, käsintehdyt Savon Stories- saippuat ja paljon muuta kivaa..

Koska hoitolamme palvelee pääsääntöisesti yhtä asiakasta kerrallaan, tämä takaa mahdollisimman turvallisen hoitoympäristön. Sopimuksen mukaan myös parihoidot ovat mahdollisia. Pidämme luonnollisesti aina hyvää huolta hoitolan puhtaudesta ja hygieniasta ja otamme huomioon kaikki tarpeellinen suojaus tilanteen vaatiessa.

Shopistamme löytyvät hoidoissamme käytettävät kotihoitotuotteet.

Lämpimästi tervetuloa!