Ajankohtaista

 

KESÄÄ KOHTI!

Uudet tuulet puhaltavat SWDaySpa’ssa. Päivitämme tuotesarjojamme – osa vanhoista sarjoista saa antaa tilaa uusille, uuden sukupolven tuotesarjoille:

Huipputehokasta, suomalaista patentoitua kantasoluteknologiaa sisältävät BTB13 Pro Age anti age-kasvohoidot-ja tuotteet ovat saapuneet. BTB13-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13), hyaluronihaposta sekä prebiooteista ja probiooteista. Voidepohjana on suomalaisten luomumarjojen öljyt ja uutteet. Sarjan tuotteet edesauttavat hoitoaineiden imeytymistä ja parantavat ihon koostumusta tehden siitä vahvemman,  kauniimman ja elinvoimaisemman. BTB13-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Helsingissä.

KAÈ Cosmetics on ylellinen, ranskalainen, luomulaatuiseen arganöljyyn pohjautuva aikuisen ihon kasvo- ja vartalohoitosarja. Hoidoissa yhdistyvät KAÈ’n eteeristen öljyjen puhdistava detox-vaikutus ja Argan-öljyn poikkeuksellisen runsas E-vitamiini-pitoisuus, hyvät rasvahapot ja proteiinit, saaden näin ihoon kimmoisuutta ja nuorekasta herkua. KAÈ’n arganöljy tuotetaan vastuullisesti Marokossa yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa ja jossa naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa. Luksusihonhoitoa parhaimmillaan!

Suositun Kaurilan Saunan Suolasaippuat ja Deovoiteet 

löytyvät myös SWDaySpa’n valikoimista: Merisuola-ja Ruususuolasaippuat ovat ihania ja riittoisia kaiken ikäisille koko vartalon puhdistamiseen. Ihanteellisia atooppiselle ja kuivalle iholle.Vegaaninen Deovoide ehkäisee tehokkaasti epämielyttävää hajua – luomulaatuiset eteeriset öljyt antavat  deovoiteelle ihanan tuoksun, eivät sisällä alkoholia, alumiinia eikä väriaineita.

HUOM! Nyt voit varata tuotteiden tai lahjakorttien ostoajan suoraan nettiajanvarauksestamme! Hoitola auki helatorstaina 30.5 klo 10-16.