Ajankohtaista

HEI<3

OLEMME MUUTTANEET!!

Uusi, kaunis liiketilamme on nyt osoitteessa Eteläinen Hesperiankatu 26, 00100 HELSINKI / TÖÖLÖ. Muut yhteystiedot pysyvät ennallaan.

Emme siis muuttaneet kovin kauas entiseltä paikalta Museokadulta, joten vanhat ja uudet asiakkaat – tervetuloa uuteen hoitolaamme tutuille kulmille Töölön ytimeen. Jatkamme edelleen samalla henkilökunnalla, mutta tilat ovat nyt tarkoitettu ainoastaan yhdelle asiakkaalle kerrallaan, mikä näin korona-aikana mahdollistaa myös turvallisemman hoitoympäristön.

Korona-pandemian aikana toimimme edelleen normaalisti hoitojen osalta, eli teemme kaikkia hoitojamme, myös kasvo-ja vartalohoitoja. Vartalohoidot voidaan tehdä halutessasi ilman kasvohoitoa. Lahjakortteja tai tuotteita myymme joko paikan päältä sovitusti ajanvarauksella (varaa ostoaika sähköisestä ajanvarauksesta, soita tai lähetä sähköpostia) tai tilaamalla sähköpostitse tulostettava lahjakortti (katso tarkemmat ohjeet ’Lahjakortit’-sivulta).

Pidämme luonnollisesti aina hyvää huolta hoitolan puhtaudesta ja hygieniasta. Suojaamme asiakkaamme ja itsemme kaikki tarpeellinen suojavarustus ja turvavälit huomioon ottaen.

Mikäli uusia linjauksia tulee, niin tiedotamme muutoksista välittömästi.

Hyvää Uutta Vuotta 2021!

Pidetään huolta toisistamme <3