Ajankohtaista

Oletko jo kuullut uudesta tavasta käyttää hoitotuotteita  kasvojen puhdistuksen yhteydessä ja sen jälkeen? Ns. tuotteiden kerrostaminen on rantautunut meille Aasiasta, jossa perinteisesti ihoa hoidetaan huolella ja lopputuloksena täydellisen heleä hipiä.

Meillä EKOPHARMAn tuotesarjalla voi tehdä täydellisiä kotihoitoja mm seuraavasti: puhdista iho ensin kosteuttavalla Vadelma-sarjan vaahdolla ja tämän jälkeen vielä tarpeen mukaan joko puhdistusemulsiolla tai Karpalo-puhdistusgeelillä, joka toimii myös loistavasti suihkusaippuana koko vartalolle. Puhdistus viimeistellään usealla kerroksella suihkutettavaa Vadelma-kasvovettä tai Misellivettä. Iho on näin valmis vastaanottamaan hoitoseerumin/seerumit, tarvittaessa useampi kerros, sekä silmänympärysvoiteen. Yöksi voidaan laittaa jokin EKOPHARMAn ihanista ja erittäin vitamiinipitoisista hoitoöljyistä ja tarvittaessa vielä lisäkosteutta antamaan myös ihotyypin mukainen naamio (erityisen hyvä idea talvella).

Aamulla kevyt puhdistus esim. usealla kerroksella Misellivettä suoraan käden kautta (ei tarvita vanua), jonka jälkeen hoitoseerumi/t, silmänympärysvoide ja hoitovoide tai hoitoöljy. Meikinalusvoiteeksi kosteuttava, meikin hienosti sitova ja ihon ihanasti heleyttävä pohjustusvoide Couleur Caramel-sarjan Make-up base tai vieläkin heleyttävämpi UUTUUS Enhancing complexion base.

Nyt syksyn tullessa on hyvä aika käydä kasvohoidossa, ennenkaikkea kuorinnoissa tai mikroneulauksessa, jotta tuotteet pääsevät imeytymään ja vaikuttamaan paremmin. Kuoritussa ja kosteutetussa ihossa myös kesän rusketus säilyy kauniina pidempään.

Tervetuloa!