Ajankohtaista

Muutimme syksyllä 2020 uusiin, kauniisiin toimitiloihin Eteläiselle Hesperiankadulle. Emme siis kovin kauas entiseltä paikalta Museokadulta. Kahdeksan vuotta Topeliuksenkadulla, kahdeksan vuotta Museokadulla ja toivottavasti seuraavat kahdeksan vuotta Eteläisellä Hesperiankadulla. Aina kuitenkin Töölön ytimessa! Jatkamme samalla henkilökunnalla, mutta tilat ovat nyt pienemmät ja tarkoitettu ainoastaan yhdelle asiakkaalle kerrallaan, mikä näin korona-aikana mahdollistaa myös turvallisemman hoitoympäristön. Voit kuitenkin tiedustella mahdollisia parihoitoja, mikäli haluaisit tulla viettämään ihanaa vapaahetkeä vaikkapa ystäväsi kanssa.

Korona-pandemian aikana toimimme edelleen normaalisti hoitojen osalta, eli teemme kaikkia hoitojamme, myös kasvo-ja vartalohoitoja. Vartalohoidot voidaan tehdä halutessasi ilman kasvohoitoa. Lahjakortteja tai tuotteita myymme hoitolasta sovitusti ajanvarauksella (varaa ostoaika sähköisestä ajanvarauksesta, soita tai lähetä sähköpostia) tai tilaamalla tulostettava lahjakortti sähköpostiin (katso tarkemmat ohjeet ’Lahjakortit’-sivulta).

Pidämme luonnollisesti aina hyvää huolta hoitolan puhtaudesta ja hygieniasta. Suojaamme asiakkaamme ja itsemme kaikki tarpeellinen suojavarustus ja turvavälit huomioon ottaen. Mikäli uusia linjauksia tulee, niin tiedotamme muutoksista välittömästi.

Kaikille kauneutta ja hyvinvointia arvostaville ja rentoutusta kaipaaville toivotamme lämpimästi tervetuloa!….terkuin Susanne ja Helmi