Ajankohtaista

Muutimme syksyllä 2020 uuteen, kauniiseen hoitolaan Eteläiselle Hesperiankadulle. Emme siis kovin kauas entiseltä paikalta Museokadulta. Kahdeksan vuotta Topeliuksenkadulla, kahdeksan vuotta Museokadulla ja toivottavasti seuraavat kahdeksan vuotta Eteläisellä Hesperiankadulla. Aina kuitenkin Töölön ytimessa! Jatkamme samalla henkilökunnalla, mutta tilat ovat nyt pienemmät ja tarkoitettu ainoastaan yhdelle asiakkaalle kerrallaan, mikä näin korona-aikana mahdollistaa myös turvallisemman hoitoympäristön.

Korona-pandemian aikana toimimme edelleen normaalisti hoitojen osalta, eli teemme kaikkia hoitojamme, myös kasvo-ja vartalohoitoja (pidemmät vartalohoidot voidaan tehdä ilman kasvohoito-osuutta).

Lahjakortteja tai tuotteita myymme hoitolasta sovitusti ajanvarauksella (varaa ostoaika sähköisestä ajanvarauksesta, soita tai lähetä sähköpostia) tai tilaamalla tulostettava lahjakortti sähköpostiin (katso tarkemmat ohjeet ’Lahjakortit’-sivulta).

Jos sinulla on voimassaoleva lahjakortti, etkä toivo sitä käytettävän saamaasi hoitoon näin korona-aikaan, niin voit käyttää lahjasi vaikkapa tuoteostoihin. Varaa aika tuoteostoille sähköisestä ajanvarauksestamme tai ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Pidämme luonnollisesti aina hyvää huolta hoitolan puhtaudesta ja hygieniasta. Suojaamme asiakkaamme ja itsemme kaikki tarpeellinen suojavarustus ja turvavälit huomioon ottaen. Mikäli uusia linjauksia tulee, niin tiedotamme muutoksista välittömästi.

Kaikille kauneutta, hyvinvointia ja rentoutusta kaipaaville toivotamme lämpimästi ja turvallisesti tervetuloa!….terkuin Susanne ja Helmi