SW Day Spa esittely

Tunnelmallinen Spa-hoitola Helsingin Töölössä.

 

Olemme pieni, tunnelmallinen Spa-hoitola Töölön ytimessä. Hoitola on perustettu vuonna 2005. Olemme erikoistuneet laadukkaisiin, hemmotteleviin ja luonnonmukaisilla tuotteilla tehtäviin Spa-vartalo -kasvo -käsi -ja jalkahoitoihin. Teemme myös mekaanista ihonpuhdistusta, ihokarvojen poistoa, ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä, päivämeikkejä ja geelilakkauksia pedikyyrin yhteydessä.

Käytämme hoidoissamme ekosertifioituja, luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita:

Kotimainen, suomalaisiin marjoihin pohjautuva EKOPHARMA Helsinki -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti suomalaiselle iholle. Tämän päähoitosarjamme tuotteet sopivat myös vegaaneille. Valikoimaamme kuuluu myös ranskalaisen luomukosmetiikkatalo PATYKAn ylelliset Anti Age-linjan tuotteet kasvolle ja vartalolle. Lisäksi käytössämme ovat niin ihoa kuin aisteja hemmottelevat Charme d’ Orient-sarjan orgaaniset hammam-tuotteet kuten Argan-öljy, Karité-voi, Mustasaippua, Alep-saippua ja Mustakuminaöljy. Meikkisarjana on ranskalainen mineraalikosmetiikkasarja Couleur Caramel, mikä meikkaa tänä vuonna Miss Ranskan 2018!

Shopistamme löytyvät kaikki hoidoissamme käytettävät tuotteet:  EKOPHARMA Helsinki- kasvohoitolinjan tuotteet sekä PATYKA Anti Age-ja herkän ihon kasvohoitolinjan tuotteet. Vartalolle Charme d’Orient-, EKOPHARMA Helsinki-ja PATYKA-linjan tuotteita sekä Colour Caramel-värikosmetiikkaa, nyt myös Kure B a z a a r – 10-free- kynsilakat.

 

Lämpimästi tervetuloa!