SW Day Spa esittely

Tunnelmallinen Spa-hoitola Helsingin Töölössä.

 

Olemme pieni, tunnelmallinen kolmen hoitopaikan hoitola Töölön ytimessä. Hoitola on perustettu vuonna 2005. Olemme erikoistuneet laadukkaisiin, hemmotteleviin ja luonnonmukaisilla tuotteilla tehtäviin Spa-vartalo -kasvo -käsi -ja jalkahoitoihin. Teemme myös mekaanista ihonpuhdistusta, ihokarvojen poistoa, ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä, päivämeikkejä ja geelilakkauksia.

Käytämme ekosertifioituja, luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita. Kotimainen, suomalaisiin marjoihin pohjautuva EKOPHARMA Helsinki -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti suomalaiselle iholle, joka sopii myös vegaaneille. Käytössämme ovat myös niin ihoa kuin aisteja hemmottelevat Charme d’ Orient-sarjan orgaaniset hammam-tuotteet kuten Argan-öljy, Karité-voi, Mustasaippua, Alep-saippua ja Mustakuminaöljy. Meikkisarjana on ranskalainen luomu-ja mineraalikosmetiikkasarja Couleur Caramel, joka myös meikkaa tänä vuonna Miss Ranskan 2018!

Keväällä 2017 täydensimme valikoimaamme ranskalaisen luomukosmetiikkatalo PATYKAn ylellisillä Anti Age-linjan kasvohoitotuotteilla ja vartalotuotteilla. Nyt myös saatavilla herkän ihon kasvotuotteet. PATYKA-tuotteilla tehtävät hoidot kuuluvat luonnollisesti hoitovalikoimaamme.

Shopistamme löytyvät kaikki hoidoissamme käytettävät tuotteet:  EKOPHARMA Helsinki- kasvohoitolinjan tuotteet sekä PATYKA Anti Age-ja herkän ihon kasvohoitolinjan tuotteet. Vartalolle Charme d’Orient-, EKOPHARMA Helsinki-ja PATYKA-linjan tuotteita sekä Colour Caramel-värikosmetiikkaa. Uutuuksina  Kure B a z a a r – 10-free- kynsilakat ja EKOPHARMA Helsingin tuuheuttavat Vadelma Shampoo -ja hoitoaine sekä huippusuositun Miselliveden matkakoko 75ml.

 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan !