Ajankohtaista

kevät

Markkinoiden ekologisimmat kynsilakat upeissa kevään 2018 sävyissä Kure Bazaar 10-free värilakat 17,90 e! Teknisesti täydellisesti toimiva, runsaspigmenttinen kynsilakka luonnon omista raaka-aineista. Koostumuksesta 85% on peräisin luonnosta sis. muun muassa puuvillaa, perunaa, maissia, selluloosaa ja vehnää (15% synteettisiä ainesosia takaavat moitteettoman pysyvyyden ja kiillon). Valmistuksessa ei ole käytetty kovia, haitallisiksi todettuja kemikaaleja esim. formaldehydejä, toluleenia ja parabeenejä.

’Oletko lähdössä matkalle?’ Meiltä löytyy täydelliset EKOPHARMA Helsinki-sarjan matkakokoiset puhdistus- ja hoitotuotteet yhteishintaan 20e!  sis. puhdistus+kasvovesi (12e) &  2 x hoitovoide, kuorinta, seerumi, naamio ja silmänympärysvoide (15e). Nyt myös Misellivesi kätevässä matkakoossa 75ml/12e.

’Etkö ole vielä löytänyt mieleistäsi luomushampoota?’ EKOPHARMA Helsinki -sarjan kosteuttava ja tuuheuttava Vadelma Shampoo 250ml/22,30e ja hoitoaine 200ml/22,30 e, yht. 40e. Shampoo vaahtoutuu hyvin ja hoitoaine selvittää hiuksesi pesun jälkeen – hiukset kuin sadevedellä pestyt!

Ylellinen PATYKA Anti Age-sarjamme täydentyy nyt herkän ihon tuotteilla: Sacred Lotus Face Cream 42e ja Lotus &Cotton Quenching Serum 45e.

 

Aurinkoista kevättalvea!