Ajankohtaista

Skincare of a beauty female feet with camomile’s flower

Harmittavat pigmenttiläiskät? Pigmenttiläiskiä on monenlaisia ja niiden syntymiseen useita eri syitä. Yleisin syy on auringolta suojaamaton, valovaurioitumisesta johtuva pigmenttimuutos etenkin kasvoissa ja kämmenselissä. Hyvä keino on suojata iho haittaavilta auringonsäteiltä  tehokkailla aurinkosuojavoiteilla tai kosmetiikalla, jossa on suojakerroin: EKOPHARMA Helsinki-sarjan herkän ihon Herukka-linjan  SUOJAAVAT AURINKOVOITEET SPF15 ja SPF30 34,50e/50ml.

 

Markkinoiden ekologisimmat kynsilakat upeissa kevät/kesä 2018 sävyissä Kure Bazaar 10-free värilakat 17,90 e! Teknisesti täydellisesti toimiva, runsaspigmenttinen kynsilakka luonnon omista raaka-aineista. Koostumuksesta 85% on peräisin luonnosta sis. muun muassa puuvillaa, perunaa, maissia, selluloosaa ja vehnää (15% synteettisiä ainesosia takaavat moitteettoman pysyvyyden ja kiillon). Valmistuksessa ei ole käytetty kovia, haitallisiksi todettuja kemikaaleja, kuten formaldehydiä tai toluleeniä.

 

Matkalle lähdössä?’ Meiltä löytyy täydelliset EKOPHARMA Helsinki-sarjan matkakokoiset puhdistus- ja hoitotuotteet yhteishintaan 20e!  sis. puhdistus+kasvovesi (12e) &  2 x hoitovoide, kuorinta, seerumi, naamio ja silmänympärysvoide (15e). Nyt myös Misellivesi kätevässä matkakoossa 75ml/12e, sekä Vadelma-shampoo 100ml/12e.

Patyka anti-age-kasvohoidon yhteydessä tarjoamme kotihoitotuotteet -15%.

 

Aurinkoista kevättä!